Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Dapoxetin

dapoxetinAktivna tvar u lijeku odgađa ejakulaciju. Za optimalni učinak, tabletu treba uzimati 1-3 sata prije seksualne aktivnosti. Ne preporučuje se uzimanje lijeka češće od jednom u 24 sata.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči DAPOXETIN D – FORCE

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija DAPOXETIN 60mg 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija DAPOXETIN 60mg 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija DAPOXETIN 60mg 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija DAPOXETIN 60mg 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija DAPOXETIN 60mg 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija DAPOXETIN 60mg 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Primjena Dapoxetina u liječenju prijevremene ejakulacije

  Dapoksetin je lijek koji se primarno koristi za liječenje prijevremene ejakulacije kod muškaraca u dobi od 18 do 64 godine. Ovo stanje, koje se karakterizira kao ejakulacija koja nastaje s minimalnom seksualnom stimulacijom prije, tijekom ili neposredno nakon penetracije i prije nego što to osoba želi, često dovodi do stresa, frustracije i izbjegavanja seksualnih odnosa. Aktivna tvar u lijeku odgađa ejakulaciju djelujući na serotoninergički sustav u mozgu. Povećanjem razine serotonina u sinapsama, ovaj lijek usporava put koji dovodi do ejakulacije. Na taj način pomaže u produženju vremena prije ejakulacije i povećava kontrolu nad istom. Za optimalni učinak, tabletu treba uzimati 1-3 sata prije seksualne aktivnosti. Ne preporučuje se uzimanje lijeka češće od jednom u 24 sata.

  Uzima se oralno, a početna doza je obično 30 mg. Ovisno o individualnom odgovoru i toleranciji, doza se može povećati do maksimalno preporučene doze od 60 mg. Kliničke studije su pokazale da Dapoksetin može značajno poboljšati vrijeme trajanja seksualnog odnosa, što može imati pozitivan učinak na seksualno zadovoljstvo i kvalitetu života onih koji pate od prijevremene ejakulacije. Osim toga, lijek može pomoći u smanjenju osobne tjeskobe i između partnerskih problema povezanih s ovim stanjem. Važno je napomenuti da Dapoksetin nije namijenjen za kontinuiranu svakodnevnu upotrebu. Treba ga koristiti isključivo on demand, to jest, kada je potrebno, uzimajući u obzir planiranu seksualnu aktivnost. Prije početka terapije, potrebno je konzultirati se s liječnikom kako bi se ocijenio osobni rizik i prilagodio individualni režim liječenja.

  Mogući nuspojave i upozorenja pri uzimanju Dapoxetina

  Iako Dapoksetin pruža olakšanje mnogim muškarcima koji se bore s prijevremenom ejakulacijom, važno je upoznati se s potencijalnim nuspojavama koje ovaj lijek može prouzročiti. Nuspojave mogu varirati od blagih do ozbiljnih, a učestalost njihovog pojavljivanja ovisi o različitim individualnim faktorima. Među češćim nuspojavama koje se mogu javiti pri uzimanju Dapoksetina su glavobolja, vrtoglavica i mučnina. Neki korisnici mogu iskusiti i proljev, suha usta, nesanicu ili umor. Manje uobičajene, ali ozbiljnije nuspojave uključuju povećanu anksioznost, iritabilnost ili neobične promjene raspoloženja.

  U rijetkim slučajevima, može doći do ortostatske hipotenzije, stanja karakteriziranog padom krvnog tlaka pri ustajanju, što može dovesti do osjećaja slabosti ili čak nesvjestice. Pacijenti također trebaju biti svjesni serotoninskog sindroma, ozbiljnog stanja koje može nastati interakcijom Dapoksetina s drugim lijekovima koji utječu na serotoninski sustav. Simptomi serotoninskog sindroma uključuju konfuziju, ubrzan rad srca, drhtavicu, znojenje, dilatirane zjenice i u ekstremnim slučajevima mogu biti potencijalno životno ugrožavajući.

  Prije početka liječenja, pacijenti bi trebali obavijestiti svog liječnika o svim lijekovima koje uzimaju, bilo da se radi o receptnim ili bezreceptnim lijekovima, kao i o biljnim dodacima, kako bi se izbjegle moguće interakcije. Također, treba izbjegavati alkohol tijekom terapije Dapoksetinom, budući da alkohol može pojačati neke od nuspojava, posebno one koje utječu na centralni živčani sustav. Potrebno je naglasiti da Dapoksetin nije prikladan za sve pacijente. Osobe s teškim srčanim problemima, povijesti manije ili teške depresije te one s alergijama na bilo koju komponentu lijeka trebaju izbjegavati njegovu uporabu. Liječnik će vrednovati potencijalne koristi i rizike prije propisivanja Dapoksetina i pratiti pacijenta tijekom terapije kako bi se osiguralo da su koristi veće od rizika nuspojava.

  Usporedba Dapoxetina s drugim lijekovima za seksualne poremećaje

  Kada se radi o liječenju seksualnih poremećaja, Dapoksetin predstavlja specifičan lijek namijenjen isključivo tretiranju prijevremene ejakulacije, dok se drugi lijekovi često fokusiraju na liječenje erektilne disfunkcije. U usporedbi s lijekovima poput sildenafila (Viagra), tadalafila (Cialis) ili vardenafila (Levitra), koji djeluju na poboljšanje protoka krvi u penis i omogućavaju postizanje ili održavanje erekcije, Dapoksetin djeluje na neurokemijskoj razini, utječući na neurotransmitere u mozgu da bi se odgodila ejakulacija.

  Jedinstvenost Dapoksetina leži u njegovom brzom djelovanju i kratkom poluvremenu eliminacije iz organizma, što znači da se lijek brzo apsorbira i isto tako brzo izlučuje iz tijela. To omogućava da se Dapoksetin koristi po potrebi, neposredno prije seksualne aktivnosti, što je drugačiji pristup u odnosu na neke druge lijekove koji zahtijevaju svakodnevno uzimanje kako bi postigli željeni efekt. Razlikuje se i po načinu primjene; dok su neki lijekovi za seksualne poremećaje namijenjeni za svakodnevnu upotrebu, Dapoksetin se uzima “on demand”, što znači da se koristi samo kada je to potrebno, obično 1-3 sata prije planirane seksualne aktivnosti.

  Ovaj način primjene može biti koristan za korisnike koji ne žele kontinuiranu medikaciju ili za one koji doživljavaju seksualne odnose manje predvidljivo. Iako se Dapoksetin može smatrati učinkovitim u liječenju prijevremene ejakulacije, važno je istaknuti da nije prikladan za liječenje erektilne disfunkcije, za koju se obično koriste drugi lijekovi. Njegova upotreba je specifična i usmjerena te mora biti odobrena i nadzirana od strane zdravstvenog stručnjaka koji će procijeniti odgovarajućnost i sigurnost lijeka za pojedinog pacijenta. U konačnoj usporedbi, izbor lijeka ovisi o specifičnom seksualnom poremećaju koji se treba liječiti. Dapoksetin se nameće kao jedan od izbora za specifičnu skupinu pacijenata te pruža ciljanu terapiju za one koji se suočavaju s izazovom prijevremene ejakulacije, dok se ne može koristiti kao univerzalno rješenje za sve vrste seksualnih disfunkcija.