Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Kamagra Gold

kamagra goldKamagra Gold tablete dolaze u kutiji koja sadrži četiri tablete od 100 mg. Za konzumaciju, tablete je potrebno progutati s malo vode. Nakon uzimanja, Kamagra Gold tablete počinju djelovati između 45 i 60 minuta. Njihovo djelovanje traje 6 sati.

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči KAMAGRA GOLD tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Kamagra GOLD 2 x kutija   49,99 €
3 x kutija Kamagra GOLD 3 x kutija   74,99 €
4 x kutija Kamagra GOLD 4 x kutija   99,99 €
5 x kutija Kamagra GOLD 5 x kutija 14,99 € 124,98 € 109,99 €
6 x kutija Kamagra GOLD 6 x kutija 24,98 € 149,97 € 124,99 €
7 x kutija Kamagra GOLD 7 x kutija 39,98 € 174,97 € 134,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Kamagra Gold i kako djeluje?

  Kamagra Gold je lijek namijenjen muškarcima za tretman erektilne disfunkcije, poznatiji kao impotencija. To je stanje u kojem muškarac ne može postići ili održati čvrstu erekciju potrebnu za seksualni odnos. Kamagra Gold sadrži aktivnu tvar sildenafil citrat, koja se koristi i u originalnom lijeku Viagra.

  Sildenafil citrat potpada pod skupinu lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE-5). Djelovanje ovog lijeka za potenciju temelji se na opuštanju krvnih žila u penisu, što omogućava veći protok krvi u taj dio tijela i time potiče erekciju prilikom seksualne stimulacije. Lijek se koristi prema potrebi, obično pola sata do jedan sat prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučena početna doza je 50 mg, ali se može prilagoditi ovisno o efikasnosti i toleranciji pojedinca, ne prelazeći maksimalnu dozu od 100 mg dnevno.

  Tablete za potenciju uzimaju se oralno, s malo vode, i to bez žvakanja ili lomljenja tablete. Važno je napomenuti da ovaj lijek za liječenje erektilne disfunkcije neće djelovati bez prisutnosti seksualne stimulacije. Lijek ne povećava seksualnu želju niti utječe na libido, već omogućava postizanje erekcije u prisutnosti seksualnog podražaja. Isto tako, lijek nije namijenjen za upotrebu kod žena niti kod muškaraca koji ne pate od erektilne disfunkcije. Indikacije za upotrebu ovog lijeka su isključivo liječenje erektilne disfunkcije.

  Prilikom uzimanja, važno je biti svjestan mogućih interakcija s drugim lijekovima, posebice nitratima koji se koriste za liječenje angine pektoris, jer kombinacija može uzrokovati opasan pad krvnog tlaka. Također, preporučuje se izbjegavanje ili ograničavanje konzumacije alkohola zbog mogućeg pojačanja nuspojava. Ovaj proizvod nije namijenjen za svakodnevnu uporabu, već se uzima samo kada je potrebno. Savjetuje se konzultacija s liječnikom prije početka uzimanja ovog lijeka kako bi se utvrdile moguće kontraindikacije i procijenila opća zdravstvena stanja pacijenta.

  Mogući nuspojave i upozorenja pri upotrebi Kamagra Gold tableta

  Iako Kamagra Gold može biti efektivan u tretmanu erektilne disfunkcije, važno je osvijestiti potencijalne nuspojave koje mogu pratiti upotrebu ovog lijeka. Kao i svaki farmaceutski proizvod, i Kamagra Gold može izazvati različite reakcije, koje se u učestalosti i intenzitetu mogu razlikovati od osobe do osobe. Najčešće nuspojave koje se mogu javiti uključuju glavobolju, crvenilo lica, probavne smetnje, zamašćenje vida, osjetljivost na svjetlo i vrtoglavicu. Ove simptome obično karakterizira prolazna priroda i ne zahtijevaju medicinsku intervenciju. Međutim, postoje i ozbiljnije nuspojave koje zahtijevaju hitnu liječničku pomoć, kao što su iznenadna oštećenja vida ili sluha, teške alergijske reakcije, bol u prsima ili nepravilni otkucaji srca. Pacijenti koji koriste nitrate ili lijekove koji potiču oslobađanje dušikova oksida, poput amil nitrata, trebaju izbjegavati upotrebu tableta za liječenje erektilne disfunkcije te vrste zbog rizika od ozbiljnog i potencijalno opasnog pada krvnog tlaka.

  Također, pojedinci s prethodnim srčanim problemima, teškim bolestima jetre ili bubrega, ili oni koji su nedavno pretrpjeli moždani udar ili srčani udar, trebaju se savjetovati s liječnikom prije uzimanja ovog lijeka. Iako se ovaj lijek smatra sigurnim kada se koristi prema uputama, preporuča se da ga ne uzimaju osobe koje su alergične na sildenafil ili bilo koju drugu komponentu lijeka. Nadalje, upotreba ovog lijeka nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina.

  Pacijenti bi trebali biti posebno svjesni interakcija lijeka s drugim supstancama, kao što su alkohol i masna hrana, koje mogu utjecati na apsorpciju i djelovanje ovih tableta za liječenje erektilne disfunkcije, potencijalno umanjujući njihovu efikasnost ili pojačavajući nuspojave. Konzultacija s liječnikom prije početka korištenja lijeka je ključna kako bi se osiguralo da pacijent razumije sve moguće rizike i kako bi se prilagodila optimalna doza lijeka sukladno zdravstvenom stanju i potrebama. Također, liječnik može uputiti pacijenta na dodatne pretrage ili savjete vezane za sigurno i odgovorno korištenje ovog lijeka. Uz to, važno je pratiti svoje stanje i izvijestiti o bilo kojim neobičnim ili zabrinjavajućim simptomima koji se mogu pojaviti nakon konzumacije lijeka.

  Kako pravilno koristiti Kamagra Gold za najbolje rezultate

  Kako bi se postigli najbolji rezultati s Kamagra Gold tableta, važno je pridržavati se određenih uputa za korištenje. Prije svega, Kamagra Gold je namijenjen isključivo muškarcima koji imaju poteškoće s postizanjem ili održavanjem erekcije. Tablete sadrže sildenafil citrat, aktivnu tvar koja je ključna za olakšavanje protoka krvi u genitalnom području, što je preduvjet za postizanje erekcije. Za optimalno djelovanje, ovaj lijek treba uzeti otprilike 30 do 60 minuta prije seksualne aktivnosti. Djelovanje tableta može potrajati do četiri sata, no važno je napomenuti da sama tableta neće izazvati erekciju bez prisutnosti seksualnog stimulansa. Normalna početna doza je 50 mg, ali ovisno o reakciji i toleranciji pojedinca, doza se može povećati do maksimalne preporučene doze od 100 mg ili smanjiti na 25 mg. Lijek se uzima oralno, s čašom vode, i to cijela tableta bez žvakanja ili lomljenja.

  Preporučuje se izbjegavanje obilnih ili masnih obroka prije uzimanja tableta za poboljšanje erektilne funkcije, jer to može usporiti i otežati apsorpciju lijeka u tijelu, smanjujući time njegovu efikasnost. Alkohol također može interagirati s lijekom, potencijalno povećavajući rizik od nuspojava. Ovaj lijek je namijenjen za upotrebu po potrebi i ne bi se trebao koristiti kao stalna terapija. U slučaju da doživite bilo kakve nuspojave, preporučuje se prekinuti upotrebu i potražiti liječničku pomoć. Među nuspojavama su glavobolja, vrtoglavica, probavne smetnje, crvenilo lica, zamućenje vida ili druge vizualne smetnje. Konzultacija s liječnikom prije uzimanja ovog lijeka je esencijalna kako bi se osiguralo pravilno doziranje i izbjegavanje potencijalnih kontraindikacija ili interakcija s drugim lijekovima. Pacijenti s postojećim zdravstvenim problemima, posebno oni sa srčanim oboljenjima, trebaju biti posebno oprezni. Pravilnom upotrebom i poštivanjem preporučenih smjernica, ovaj lijek može biti efikasan alat u liječenju erektilne disfunkcije i poboljšanju seksualnog života muškaraca koji se suočavaju s tim izazovom.