Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Uvjeti kupovine i korištenja

ARTIKLI

Držite izvan dohvata djece. Prema uputama na pakiranju, čuvajte na hladnom i suhom mjestu. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Upotrebljavajte tablete prema uputama.

NARUČIVANJE:

Ako se narudžba ne otkaže u pravovaljanom vremenskom razdoblju, smatra se da se naručitelj slaže s uvjetima, a otkazivanje više nije moguće. Nakon što naručite proizvod, primit ćete potvrdu na naznačenu e-mail adresu. Ako želite otkazati narudžbu, to je moguće u roku od 1 sat putem navedene e-mail adrese. Ako je narudžba izvršena do 16 sati, bit će poslana istog dana; inače, sljedeći radni dan. Obveza oglašivača je poslati robu prema dogovoru i naznačenom načinu pakiranja.

PLAĆANJE:

U slučaju plaćanja pouzećem, Hrvatska pošta naplaćuje uslugu prema svom cjeniku. Naručena pošiljka dolazi kao preporučeni paket, a plaćanje se vrši nakon preuzimanja. Poštarina za naručeni proizvod je besplatna.

JAMSTVO:

Troškove povrata snosi kupac. Proizvod mora biti nekorišten, u originalnom pakiranju, s maksimalno dvije potrošene tablete. Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo jamstvo povrata novca u iznosu kupoprodajne vrijednosti. Kako biste ostvarili garanciju, javite nam u roku od 30 dana od preuzimanja proizvoda putem e-maila.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI:

Oglašivač se ne smatra odgovornim za mišljenja i ocjene pojedinaca. Informacije na web stranici služe općoj informiranosti i nisu zamjena za medicinske savjete. Ako vam je potrebna pomoć liječnika, obratite se stručnjaku.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA:

Podaci korisnika nisu dostupni neovlaštenim osobama. Oglašivač se obvezuje na čuvanje svih podataka korisnika u skladu sa zakonom. Podaci se koriste samo u svrhu isporuke proizvoda i slanja promotivnih ponuda.

KONTAKT:

Za sva pitanja i komunikaciju, možete nas kontaktirati putem e-maila: [email protected].